SV Angeren

Fanshop SV Angeren

8 oktober 17:00  In de fanshop zijn de SV Angeren artikelen, zoals muts sjaal en paraplu, te bestellen Deze artikelen zijn te koop in de kantine van SV Angeren en bij Cafetaria Braulio. Ook kunt u via het e-mailadres FanshopSVA@gmail.com uw bestelling doorgeven.meer »

29x gelezen

Vooraankondiging jaarvergadering SV Angeren 8 november 2021

6 oktober 8:15  Beste leden/ ouders van leden, Langs deze weg willen wij u van harte uitnodigen voor de jaarvergadering 2020-2021 van SV Angeren. Naast een aantal inhoudelijke onderwerpen zoals de renovatie van het sportpark en het vrijwilligerswerk, staan ook de reguliere onderwerpen als het financieel jaarverslag/ begroting, inhoudelijk jaarverslag en de bestuursverkiezing op de agenda.meer »

317x gelezen

Spek de clubkas met Rabobank Clubsupport

4 oktober 8:00  Zoals de afgelopen jaren gebruikelijk, doen wij als vereniging ook dit jaar weer mee met Rabobank Clubsupport. Als je lid bent van de Rabobank dan kun je in de periode van 4 oktober t/m 25 oktober 2021 weer je stem uitbrengen. Het geld wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen, dat stemgerechtigden op onze vereniging uitbrengen. Stemmen kun op de Rabo App (Service/stem op je club) of Rabo Online (overzicht/service/stem op je club)meer »

45x gelezen

Fysiotherapie M. van der Ploeg medisch partner SV Angeren

16 september 12:45  Door samen te werken bereik je meer! Komend seizoen zal Fysiotherapie M. van der Ploeg SV Angeren ondersteunen op sportmedisch gebied. Dit willen we bereiken door komend seizoen verschillende activiteiten en diensten te organiseren, die toegankelijk zijn voor alle leden van SV Angeren.meer »

70x gelezen

Wie wil testen voor toegang bij Vitesse?

8 september 11:30  Vitesse zoekt hulpkrachten die willen testen voor toegang bij de thuiswedstrijden de komende periode. Om dit te kunnen doen moet je 16 jaar of ouder zijn, beschikken over een smartphone waarop de test app gedownload kan worden, zelf gevaccineerd zijn of via testen voor toegang een sneltest doen. Je start twee uur voor de wedstrijd met de werkzaamheden. Als vergoeding ontvang je € 10,- en een toegangsticket voor de wedstrijd.meer »

48x gelezen

Seizoen 2021 / 2022 in beeld

29 augustus 13:00  Traditiegetrouw start SV Angeren 1 het seizoen met de harmoniewedstrijd tegen GVA 1. Zo ook dit jaar. Het team van SVAngerenTV heeft de wedstrijd in beeld gebracht. Niets meer missen van de wedstrijden en nabeschouwingen? Volg SV Angeren dan op You Tube of Facebook.meer »

207x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!