SV Angeren

Wekelijke sportspreekuur bij SV Angeren

26 januari 12:45  Vanaf woensdag 26 januari 2022 kunnen sporters tussen 18.30 en 19.30 uur weer terecht bij het wekelijks sportspreekuur van fysiotherapiepraktijk M van der Ploeg bij SV Angeren. Er volgt een screening met een eerste advies voor een optimaal herstel. meer »

Nieuwjaarsgroet

1 januari 0:00  Het bestuur van SV Angeren wenst iedereen een heel mooi en gezond 2022. Hopelijk wordt het weer een 'ouderwets' sportief voetbaljaar waarin we elkaar regelmatig treffen op ons sportpark de Poel. Met een sportieve groet, Edwin van den Broekmeer »

SVAngerenTV zendt thuiswedstrijd tegen SV DSZ live uit (afgelast)

20 november 12:15  SVAngerenTV zendt de wedstrijd van SV Angeren tegen SV DSZ live uit op zondag 5 december 2021. De wedstrijd is te volgen via Facebook, via de link verderop in dit nieuwsbericht. SVAngerenTV wenst u veel kijkplezier!meer »

Angeren - Diosa live volgen

13 november 13:45  zondag live op Facebook

Controle toegang SV Angeren

4 november 12:00  Vanaf 13 november 2021 gelden nieuwe maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. Wij willen u erop wijzen dat deze regels ook van toepassing zijn op de sportaccommodatie en sportkantine van SV Angeren. meer »

Vanaf 1 januari 2022 alleen nog maar pinnen in de kantine

27 oktober 11:15  Bij SV Angeren willen we van het kasgeld af. Het bestuur heeft daarom onlangs besloten dat het vanaf 1 januari 2022 alleen nog maar mogelijk is om in de kantine met ‘de pin’ te betalen. Gelukkig merken wij al dat er in toenemende mate met de pin of contactloos wordt betaald. meer »