Toelichting

De Suve heeft het initiatief van de Club van 50 ontwikkeld bij SV Angeren. Ieder jaar kan er door de leden hiervan een bestedingsdoel worden gekozen. Op de afgelopen jaarvergadering is de keuze gevallen op multi media. Dit betekent dat de Suve SV Angeren TV gaat ontwikkelen. Een samenvatting van de thuiswedstrijden en interviews van de trainer en de speler van de wedstrijd maken daar onderdeel van uit. Dit zal na de thuiswedstrijd te zien zijn op de website en Facebook van SV Angeren.

Vanaf dit seizoen (2018 / 19) worden een aantal wedstrijden opgenomen en uitgezonden. Vind je het leuk om mee te werken aan SV Angeren TV (camera, montage of interviewen), meld je dan aan bij svangerentv@gmail.com.