Ledenvoordeel

Korting met je Suve ledenpas

Ieder lid van Suve kan op vertoon van zijn ledenpas korting krijgen bij een aantal ondernemers in de Gemeente Lingewaard. Dit is een mooie bijkomstigheid voor zowel de leden als de ondernemers. Als lid haal je meer uit je Suve lidmaatschap en als ondernemer heb je de mogelijkheid om jezelf op nog een extra vlak te profileren met mogelijk nieuwe klanten als gevolg. Suve is enorm blij met dit extra stukje toegevoegde waarde door deze ondernemers.

Hieronder kun je de aangesloten ondernemers vinden inclusief de door hun aangeboden korting op vertoon van de Suve ledenpas:

Dierenspeciaalzaak Verstegen
Brink 5
6852 EE Huissen
026 -  3258311
www.dierenspeciaalzaakverstegen.nl
info@dierenspeciaalzaakverstegen.nl

We vinden een deskundig advies over uw huisdier het belangrijkste wat er is. Wij staan voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Onze dierkennis is van het hoogste niveau en streven naar gezonde huisdieren. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met ieder hun specialiteit. Of u nu iets zoekt voor uw hond, kat, vis of knaagdier, dierenspeciaalzaak Verstegen heeft het allemaal. Op vertoon van uw Suve ledenpas ontvangt u op iedere aankoop 10% korting.


Bloemsierkunst Peter Geene
Brink 15
6852 EE  Huissen
026 - 3252567
petergeenebloemsierkunst@gmail.com

Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor het overbrengen van iedere boodschap die u maar wilt; zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. Uw jarenlange bloemenspecialist Peter Geene helpt u hier graag mee. Met zijn ruime keuze, hoge kwaliteit en service vindt u bij bloemsierkunst Peter Geene het juiste cadeau. Speciaal voor de leden van de Suve verleent Peter maar liefst 10% korting op een aankoop.


Jansen Elektro
Helmichstraat 17
6851 CB Huissen
026 - 325 1616
www.janssenelektro.nl
contact@janssen-elektro.nl

Janssen Elektro Service staat bekend om de het advies, de kwaliteit, service en garantie. Als klant van Janssen Elektro Service ben je verzekerd van een deskundig advies, onberispelijke kwaliteit, een prima garantie en vooral een in deze tijd ongekende service. Ons bedrijf heeft een eigen werkplaats met gediplomeerde monteurs. Janssen Elektro Service is een erkend servicebedrijf van de merken Bosch, Miele, Loewe en Samsung en Beko. “Ook worden de reparaties zelfstandig uitgevoerd zoals de garantie-reparaties. Deze worden snel en vakkundig hier ter plekke worden uitgevoerd.” Op vertoon van uw Suve ledenpas ontvangt u 5% korting.Jeurissen Woonwinke
Veilingweg 12-14
6851 EG Huissen
026- 3250582
www.jeurissenwonen.nl
h.gerritsen@jeurissen.net

Jeurissen Wonen heeft een groot aanbod; personeel met kennis van zaken en een klantgerichte instelling. Binnen bij Jeurissen Wonen is een speciaalzaak voor de vakman en de doe-het-zelver die professionele producten zoeken op het gebied van verf; behang; glas; raamdecoratie of vloerbedekking en Pvc vloeren. En speciaal voor alle leden van de Suve verleent Jeurissen Wonen maar liefst 10% kassa korting op vertoon van de ledenpas.


Hendriks 2wielers
Jan Joostenstraat 23
6687 AB  Angeren
026-3824318
www.hendriks2wielers.nl
info@hendriks2wielers.nl

Waarom Hendriks 2wielers voor u de beste keus is? Bij ons bent u aan het goede adres voor reparatie en onderhoud van uw 2wielers. U kunt bij ons terecht voor nieuwe fietsen maar ook voor elektrische fietsen en nieuwe scooters bent u bij ons aan het juiste adres.  Kijk op onze site voor ons aanbod nieuwe en gebruikte fietsen en scooters. Mede door onze gratis haal en brengservice kunnen wij uw reparatie ophalen en klaarmaken in onze werkplaats.  Op vertoon van uw Suve ledenpas ontvangt u 10% korting.


Slagerij Mom, Keurslager
Raadhuisplein 27
6851 BW Huissen 
026 - 3253289
www.mom.keurslager.nl
info@mom.keurslager.nl

Zowel in de winkel als op de website kun je iets meer van keurslager Mom verwachten. In de winkel kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op de site krijg je een ‘kijkje in de keuken’ en maak je kennis met de passie voor het slagersvak. Je zal zien dat Mom altijd iets meer te bieden heeft. Op vertoon van je Suve ledenpas krijg je bij besteding tot € 100,- 5% korting, bij besteding tot € 200,- 10% en tot € 300,- maar liefst 15% korting.


Hairfashion Suus
Sint Maartenstraat 40
6691 XX  Gendt
0481 - 423 007

Ambassador Salon (Keune)
Dit houdt in:

  • Uitstekende productkennis
  • Goede  service en kwaliteit
  • Goede opleiding van alle collega’s
  • Uitstraling en hygiëne
  • Persoonlijke aandacht


Wat betekent dat voor jou als onze klant:

  • Dat je altijd in een schone, gezellige omgeving ontvangen wordt
  • Dat er naar je geluisterd wordt en er altijd een passend advies wordt gegeven
  • Dat wij een heel hoog service level hanteren


Wil je kennis maken met Hairfashion Suus? Kom dan langs of bel voor een afspraak, op vertoon van je Suvepas ontvang je 10% korting op een knipbehandeling.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!