Ledenvoordeel

Korting met je SuVe ledenpas
Ieder lid van SuVe kan op vertoon van zijn ledenpas korting krijgen bij een aantal ondernemers in de Gemeente Lingewaard. Dit is een mooie bijkomstigheid voor zowel de leden als de ondernemers.

Als lid haal je meer uit je SuVe lidmaatschap en als ondernemer heb je de mogelijkheid om jezelf op nog een extra vlak te profileren met mogelijk nieuwe klanten als gevolg. Suve is enorm blij met dit extra stukje toegevoegde waarde door deze ondernemers.

Ledenpas_2021.jpg

Hieronder kun je de aangesloten ondernemers vinden inclusief de door hun aangeboden korting op vertoon van de Suve ledenpas:

WHEELS2DRIVE TWEEWIELERS  
Scooters ook elektrische en Qwic E-bikes voor elk wat wils! 
Wheels2Drive Tweewielers bestaat al 14 jaar is een dynamisch en servicegericht bedrijf waar uw Scooter of QWIC elektrische fiets in goede handen is. Wij hebben of zoeken voor u de juiste scooter, tweedehands of een mooie nieuwe, maar bieden altijd waar voor uw geld.. Wheels2Drive Tweewielers is dé scooter en QWIC e-bike specialist van de Betuwe, maar ook ver daar buiten, eind 2019 zijn wij uitgeroepen tot beste dealer van Nederland van SYM scooters 2019! 

Contactgegevens
Van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen
0481-464569 
www.wheels2drive.nl/ 
10% korting op onderdelen en accessoires 

Bloembinderij Dorothé
Bloembinderij Dorethé verzorgt bloemen met passie en liefde, bloemen die je hart raken.
Wil je bloemen bezorgd hebben? Als je voor 12 uur belt, worden de bloemen nog dezelfde dag bezorgd in de gemeente Lingewaard. Een bloemtje zomaar of voor een verjaardag, een mooi cadeau met liefde gemaakt zodat u het met liefde kunt geven.

Contactgegevens
Molenstraat 30, 6687 AN Angeren
026 325 0321
10% korting op het hele assortiment

Van Sambeek
Autobedrijf van Sambeek is een familiebedrijf met 60 jaar ervaring. Een onafhankelijk Bovag autobedrijf waar alle merken welkom zijn. Autobedrijf van Sambeek is een vertrouwde naam in de regio Arnhem en Nijmegen. Dat willen wij graag zo houden. Elke dag stellen we hoge eisen aan ons zelf met betrekking tot techniek en klantcontact.

Contactgegevens
Huigensstraat 2A, 6691 EL Gendt 
0481-421215
www.autobedrijfvansambeek.nl/
10% korting op arbeid bij een beurt

Euronics eltink
Electro World Eltink bestaat al 80 jaar, en is aangesloten bij de inkooporganisatie Euronics International, met 11.000 winkels in Europa de grootste, en in Uw regio de beste. Electro World is een organisatie die zorgdraagt voor gezamenlijke inkoop, marktstrategie , innovaties en nog veel meer.
Wij hebben een enthousiast team van verkoopmedewerkers, een bezorger en een witgoedmonteur
Wij hebben een eigen bezorg - en servicedienst, we leveren en installeren dus zelf de apparaten en verzorgen ook de reparaties aan uw wasmachine koelkast etc.
We laten u de beste keus maken, die het beste bij u past.

Contactgegevens
De Houtakker 8a, 6681 CW Bemmel
0481-464636
www.electroworld.nl/store/electro-world-eltink-de-houtakker
7% korting op het hele assortiment

Nog geen lid van de SupportersVereniging? Meld je hier aan!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!