Deelnemers

Overzicht deelnemers club van 50

Hieronder vind u de deelnemers (zowel bedrijven, verenigingen als individuen) van de club van 50. Heeft u ook interesse om deelnemer te worden dan kunt u HIER meer informatie vinden.

 1. Annie & Alex Knipping
 2. Badmintongroep 'Op woensdag'
 3. Cafetaria Braulio
 4. Civil Management
 5. Promo Art
 6. ffietsanders
 7. Rebo reclame
 8. Robbin Ceelen
 9. Jack van Oppen
 10. Oomen Fiscaal Onderzoek en Advies
 11. Jumbo Scheperkamp
 12. ??Mysterymember?? Clubvan50
 13. Roording BHV Opleidingen
 14. Mongoolse Camping QKLQ
 15. Martin Arends
 16. Gerald Wolters
 17. Perfect View
 18. Ruud Muller
 19. Mysterymember?? Clubvan50
 20. Cortese Capital
 21. Nico Wouters
 22. Fons Polman
 23. Giesen Crop Research BV
 24. Maik Rasing
 25. Rik Hoedemaker
 26. Herwin Helsen
 27. Rob Puplichuizen

1. Annie & Alex Knipping
Wie kent ze niet. De bekende gezichten jarenlang van Anlex zijn ook vaak te vinden op Sportpark De Poel. Ook zij dragen SV Angeren een zeer warm hart toe en maken graag deel uit van de Club van 50.2. Badmintongroep 'Op woensdag'

Verenigingen onder elkaar zijn er om elkaar te steunen. Althans dat is de mening van Badmintongroep 'Op Woensdag'' . Deze groep Angersen en Huissense spelen al jaren samen in het Dorpshuis en willen ook graag hun steentje bijdragen. Een voorbeeld hoe je als vereniging ook kunt deelnemen aan de Club van 50.


3. Cafetaria Braulio

Cafetaria Braulio is een horeca bedrijf dat al 12,5 jaar bestaat, om precies te zijn sinds 1 mei 2003. Braulio staat met zijn team voor kwaliteit, service, hygiëne en een persoonlijke  benadering naar zijn klanten. Door de jaren heen Is cafetaria Braulio een begrip geworden in Angeren en de gemeente Lingewaard. Naast overheerlijke frites en snacks verzorgen wij ook koude en warme buffetten, salades en bittergarnituur. In de maanden maart t/m september kunnen de klanten ook genieten van het heerlijke soft en schepijs.

Cafetaria Braulio
Jan Joostenstraat 25
6687 AB ANGEREN
Tel: 026 - 3251633

Cafetaria Braulio


4. Civil Management
Bij Civil Management werken ‘vakidioten’ met hart voor de zaak en passie voor het vak. Civieltechnisch ontwerpers werken aan bestek en tekeningen van rioolstelsels, wegen en overige inrichtingsvraagstukken van de openbare ruimte. Daarnaast werken onze kostendeskundigen kosten uit van directiebegroting tot aannemersprijzen. Ook leveren we integraal projectmanagement en specialistische advisering op het gebied van financiën, ruimtelijke planvorming, ontwerp-/planvoorbereiding en projectbegeleiding.
Ons doel: samen met onze opdrachtgevers, met veel passie en plezier, mooie projecten realiseren.

Civil Management
Huismanstraat 6
6851 GT HUISSEN
Tel: 026 - 445 00 99
www.civilmanagement.nl
info@civilmanagement.nl5. Promo Art
Promo Art is dé creatieve partner voor gerichte promotionele acties, anderen zien ons als specialisten in service. Maar bovenal zien relaties Promo Art als betrouwbare partner, met oog voor hun wensen en details én onverwacht verrassend. Vooral het grote plezier en passie voor het vak maakt Promo Art, in combinatie met professionaliteit, een onderscheidende partner op het gebied van premiums en promoties. Dat alles natuurlijk altijd met het oog op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Promo Art
Veilingweg 9
6851 EG Huissen
Tel: 026 - 3259138
www.promoarthuissen.nl
info@promoart.nl6. Ffietsanders
ffietsanders is de naam, welke uitgesproken wordt als effe iets anders. Achter deze naam schuilt de naam Marcelino Thuis. ffietsanders zorgt voor de verbinding tussen formele en informele zorg. ffietsanders is een enthousiast bedrijf dat zakelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid aan elkaar koppelt. Het bedrijf hecht aan een goed persoonlijk contact met haar opdrachtgevers en een extra stap doen voor de klant is nooit teveel. Vanuit het recente verleden bestonden de opdrachtgevers uit lokale overheden, brede welzijnsorganisaties, woningcorporaties, maar ook particulieren hebben de weg weten te vinden naar ffietsanders.

Marcelino Thuis
0620601157
www.ffietsanders.nl
marcelino@ffietsanders.nl7. Rebo Reclame
Anders dan anders! Rebo Reclame is goed in signing, concepts en design.Hoe goed? Dat is aan u om te beoordelen. We kunnen u vertellen dat we al bijna 25 jaar aan de weg timmeren. Dat we mede daarom een grote groep trouwe klanten in de nabije omgeving hebben, maar ook elders in het land. Dat we zelfs projecten uitvoeren in het buitenland. Dat we werken voor een groot aantal gerenommeerde A-merken. Dat we nauw samenwerken met anderen om u uiteindelijk zo goed mogelijk te helpen. Wat doen we zoal: Autobelettering, reclameborden, lichtreclame, drukwerk, vlaggen en banieren, spandoeken en frames, raamfolie, stickers, bewegwijzering, stoepborden, banners, posters, reclamezuilen, FC print, ontwerp, doosletters 

Maar wat we u ook vertellen, uiteindelijk moet u zich aangesproken voelen. Door onze ideeën, onze mensen of het werkvoor onze klanten.

Rebo Reclame
Industriestraat 4
6851 EM  HUISSEN
Tel: 026 - 3250199
Fax: 026 - 3886461
www.reboreclame.nl
info@reboreclame.nl

Rebo Reclame

8. Robbin Ceelen  
9. Jack van Oppen
Of het nu als vrijwilliger of als supporter is, Robbin Ceelen en Jack van Oppen zijn vaak te vinden op Sportpark De Poel. Jack als trainer van de JO13-1 en Robbin als vader van Luc. Daarnaast doen beiden veel vrijwillige taken bij SV Angeren. Ze wilden dan ook beslist allebei afzonderlijk lid worden van de Club van 50. Dit is een echt staaltje van clubliefde.10. Oomen Fiscaal Onderzoek en Advies

Oomen heeft meer dan 20 jaar ervaring en kennis opgedaan als controlespecialist, fraudeonderzoeker en heffingsmedewerker bij toezichthouders en opsporingsinstanties in het algemeen en de belastingdienst in het bijzonder. Onderzoeken naar mogelijke (fiscale) fraude, beoordelen administraties op gebreken, inkeerregeling, fiscale emigratie en fiscaal advies zijn de specifieke kennisgebieden/specialisaties van Oomen. Dit brede pakket aan kennis en ervaring maakt Oomen bij uitstek geschikt om problemen met diverse instanties te beslechten.
Wil Oomen heeft tijdens zijn 20 jaar bij de Belastingdienst veel grote onderzoeken verricht naar belastingfraude. Hij kent de organisatie en met name de werkwijze dan ook goed. De wens om zelfstandig ondernemer te worden is in de loop der jaren steeds groter geworden en na het afronden van enkele studies en een korte tussenstop bij Deloitte (afdeling forensic services) heeft Oomen deze stap in 2006 gezet.
Ruud Oomen is sinds 1 januari 2014 toegetreden tot het bedrijf. Nadat hij een diploma heeft behaald in (technische) bedrijfskunde is hij 5 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven als accountmanager en consultant in de ICT. Hierdoor is hij gespecialiseerd in het doen van onderzoek en het beoordelen van administraties in het bijzonder. Op dit moment volgt hij de opleiding Rechten in Deeltijd op de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Inmiddels staat er een solide bedrijf met tevreden klanten. Vele zaken zijn met een voor de klant positief resultaat afgesloten, waaronder ook zaken die reeds jaren sleepten en als uitzichtloos werden bestempeld. Hier kan inzage (uiteraard geanonimiseerd) in worden verstrekt.

Oomen Fiscaal onderzoek en advies
Dorpsstraat 51
6661 EG ELST
Tel: 06 - 51468141 (Wil Oomen) / 06 - 81124313 (Ruud Oomen)
www.oomenfiscaalonderzoek.nl
oomen@fiscaalonderzoek.nl

Oomen

11. Jumbo Scheperkamp
Bij Jumbo willen we verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal, voor elke klant. Daarom bieden wij een formule die verder gaat. Een winkel die álles voor elkaar heeft. De allerbeste service, het grootste en allerbeste assortiment en de allerlaagste prijs. Op alle vlakken willen wij onze klant het beste bieden. Gegarandeerd en zonder ook maar één compromis te hoeven doen. Zo maken wij van Jumbo klanten echte Jumbo fans.
In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Parkeren is gratis. Ook kun je je fiets eenvoudig parkeren in de fietsenstalling.

Jumbo Scheperkamp
Kloosterplaats 1
6681 BN BEMMEL
Tel: 0481-466018
www.jumbosupermarkten.nl   

Jumbo voorgevel
Jumbo supermarkten

12. ??Mysterymember?? Clubvan50
Diverse bedrijven en privé personen dragen de Club van 50 een warm hart toe en laten dat graag blijken door middel van de jaarlijkse bijdrage. Dat geldt ook voor deze privé persoon. Nauw betrokken bij SV Angeren, maar wil niet met naam en toenaam genoemd worden. De Suve respecteert deze mening, maar wil desbetreffende persoon wel hartelijk bedanken voor de jaarlijkse steun.13. Roording BHV Opleidingen
Roording BHV-opleidingen is een gedegen bureau onder leiding van Simone Roording. Roording BHV is dé specialist op het gebied van ARBO. Hierbij kunt u onder andere denken aan bedrijfshulpverlening,  veilig werken op hoogte, werken met een heftruck. Wij werken met korte lijnen en door onze flexibele instelling kunnen we snel inspelen op de behoeftes van onze klanten.

Door onze ruime ervaring weten we dat elke branche zijn eigen aandachtspunten heeft. Hier houden wij dan ook rekening mee in onze cursussen. Wij werken voor kleine, middelgrote en grote bedrijven en dat vaak al jarenlang, daar zijn we natuurlijk trots op.Martin Arends, een Angerse in hart en nieren. Iedereen in ons dorp kent Martin en als je hem dan ook vraagt om lid te worden van de Club van 50, is het antwoord: Natuurlijk, geen probleem. Dit voorbeeld mag wat ons betreft door velen gevolgd worden en we hopen dat Martin onze Club van 50 nog lang zal blijven steunen.

Jan Joostenstraat 36
6687 AC Angeren
06-52681257
www.roordingbhv.nl
simone@roordingbhv.nl

14. Mongoolse Camping QKLQ
Op het terrein van Mongoolse Camping QKLQ staan 15 Ger/Yurt tenten, 1 grote Gertent van 9 meter doorsnede opgebouwd in hun voormalige pruimenboomgaard met een oppervlakte van 1,3 hectare. Tevens zijn andere kampeermiddelen ook toegestaan. De camping ligt ongeveer 1 km buiten de kern van het dorp Angeren waar een bakker, een supermarkt e.d. aanwezig zijn. De camping is 8 km van Arnhem en 13 km van de Romeinse stad Nijmegen gelegen.

De energie verbruikt op camping QKLQ wordt doormiddel van 140 zonnepanelen opgewekt en is co2 neutraal. De tenten zijn voorzien van authentieke bedden, tafels, krukjes kastje, keukenkastje en elektriciteit (6 Amp.) Indien nodig kunnen de tenten verwarmd worden met houtkacheltjes. Douches en toiletten zijn op de camping aanwezig.Ben en Anne-Marie Roelofs
Kamervoort 25 A
6687 LB ANGEREN
026 325 3480
www.gercamping.com
E-mail: qklq25@hetnet.nl

15. Martin Arends

Martin Arends, een Angerse in hart en nieren. Iedereen in ons dorp kent Martin en als je hem dan ook vraagt om lid te worden van de Club van 50, is het antwoord: Natuurlijk, geen probleem. Dit voorbeeld mag wat ons betreft door velen gevolgd worden en we hopen dat Martin onze Club van 50 nog lang zal blijven steunen.16. Gerald Wolters
Gerald Wolters is zeer actief binnen de jeugd van SV Angeren. Altijd bereidwillig wanneer we bij de club om hulp verlegen zitten en kon zo uiteraard ook niet ontbreken in de lijst van deelnemers van de Club van 50. Zeker na het toetreden van vrienden Jack van Oppen en Robbin Ceelen, wilde Gerald zeker niet achterwege blijven.


17. Perfect View
Perfect View is ontstaan op 1 januari 2014 en bestaat momenteel uit acht personen. Het bedrijf komt voort uit een samenwerking van de bedrijven Koon en MHB. Koon verzorgt de montage en MHB produceert de ramen en puien. MHB is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van productie van de slankste ramen, deuren en gevels. Samen vormen wij een hecht collectief door onze langdurige samenwerking. Wij blijven onze krachten bundelen zodat wij de klanten optimaal kunnen bieden wat zij voor ogen hebben.
De stalen daklichten, trappen, balustrades en aanverwante artikelen worden geproduceerd door Perfect Steel, onderdeel van Perfect View.

Perfect View
Nijverheidstraat 69

6681 LN Bemmel
https://pv-windows.nl
info@pv-windows.nl18. Ruud Muller
De Club van 50 breidt verder uit, nu zelfs met bestuursleden vanuit SV Angeren. Ruud Muller geeft hiermee een fantastisch voorbeeld en is prominent lid geworden van de Club van 50. Naast het feit dat Ruud al heel veel inspanningen voor onze club verricht, zijn we heel blij met dit signaal dat hij afgeeft. Als onderdeel van het bestuur weet hij als geen ander dat we de financiële injectie zeer ged kunnen gebruiken. We hopen dat zijn voorbeeld velen zal doen volgen.19. ??Mysterymember?? Clubvan50
Diverse bedrijven en privé personen dragen de Club van 50 een warm hart toe en laten dat graag blijken door middel van de jaarlijkse bijdrage. Dat geldt ook voor deze privé persoon. Nauw betrokken bij SV Angeren, maar wil niet met naam en toenaam genoemd worden. De Suve respecteert deze mening, maar wil desbetreffende persoon wel hartelijk bedanken voor de jaarlijkse steun.20. Cortese Capital
Cortese Capital is opgericht in 2010 en initieert, structureert en beheert diverse vastgoedproducten die direct of indirect beleggen in duurzame en lang verhuurde objecten in Nederland. Cortese Capital Management B.V. beschikt over de expertise, ervaring op commercieel, juridisch, financieel/bancair, fiscaal en technisch gebied. Tevens beschikt zij over het netwerk voor de aan- en verkoop van vastgoed alsmede eigen vermogen funding. Doelstelling is beleggingsproducten creëren  waarbij risico en rendement in de  juiste verhoudingen staan. Belangrijkste pijler hierbij is streven naar een positief beleggingsresultaat voor u als belegger. Elke belegging zal met gepaste zorgvuldigheid worden onderzocht. Cortese Capital management B.V. zal zich altijd bewust zijn van het feit dat u deelgenoot bent in de betreffende investering. Niet zomaar investeren, maar vooraf al duidelijke inzichten geven over waarin u kunt investeren . Uw gedachte en uw mening zijn voor ons van groot belang. Het luisterende oor bepaald uiteindelijk de basis van uw belegging.

Cortese Capital BV
Middenwetering 1                        
3543 AR Utrecht
Tel: 030-3073588
www.cortese.nl
info@cortese.nl21. Nico Wouters
Dat ook mensen buiten Angeren de Club van 50 willen steunen, blijkt wel uit Nico Wouters. Voormalig stukadoor en sinds eind 2013 gepensioneerd. Naast de Huissense verenigingen draagt Nico SV Angeren ons oranje een warm hart toe. Veel wedstrijden bezoekt hij met Jos Jeurissen en komt zo veel in aanraking met veel mensen rondom SV Angeren. Nico hoorde van het bestaan van de Club van 50 en vond dit een klein gebaar om iets te kunnen doen voor onze mooie dorpsvereniging. We danken Nico voor dit initiatief en hopen dat veel mensen uit Huissen zijn voorbeeld volgen.


22. Fons Polman
Fons Polman, sinds jaren al een letterlijk grote bekendheid bij SV Angeren. Onderdeel geweest van de supportersvereniging, deel uitmakend van de Job Brandts-commissie en veelal bereid voor allerlei initiatieven en hand en spandiensten die verricht moeten worden. Laten we vooral niet vergeten dat hij al jarenlang verantwoordelijk is voor de mooie programmaboekjes die we iedere zondag uitdelen. Fons wilde niet achterblijven wanneer het gaat om de Club van 50 en er was niet veel voor nodig om hem van de waarde hiervan te overtuigen. Top Fons, zo zouden er meer mensen moeten zijn!


23. Giesen Crop Research BV


24. Maik Rasing
Maik Rasing is een van die spelers die in woord en daad SV Angeren een warm hart toedraagt. De trouwe speler van Angeren 3 werd dan spontaan ook graag lid van de Club van 50.  Met leden als Maik is de SV dan ook extra blij. Ook Maik gaat vanaf nu meebeslissen wat de bestedingen zullen zijn van de opbrengsten uit de Club van 50.


25. Rik Hoedemaker
Iedereen bij SV Angeren kent Rik als een solide keeper binnen de vereniging. De goedlachse Angerenaar staat bekend als een actief lid en onderstreept dat met zijn lidmaatschap van de Club van 50. Daarnaast jarenlang een bekend gezicht in de lokale supermarkten, maar inmiddels werkzaam als projectleider bij Perfect View.


26. Herwin Helsen
Herwin Helsen, een naam uit het verleden in de gloriedagen van het eerste elftal van Angeren 1. In zijn rol als stabiele middenvelder heeft hij jarenlang zijn steentje bijgedragen. Naast zijn huidige rol bij Angeren 4 heeft hij dat extra uit willen drukken door lid te worden van de Club van 50. De toekomst is waar het om draait, het motto van de Club van 50, is ook wat Herwin denkt als hij zijn zoon Rens de komende jaren mee ziet spelen bij Angeren 1.


27. Rob Puplichuizen
Of het nu de oldtimerclub is of als gastgezin fungeren is, Rob Puplichuizen draagt Angeren een warm hart toe. Daarbij kon natuurlijk ook de Club van 50 niet ontbreken. Wanneer Rob niet met de dieren op de boerderij bezig is, probeert hij geregeld op het Sportpark langs te komen. Het was voor Rob dan eigenlijk ook niet meer dan vanzelfsprekend om ook lid te zijn van de Club van 50.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!