Sponsor zijn bij SV Angeren
SV Angeren heeft net zoals alle andere amateur voetbal vereniging sponsoren nodig om zijn visie te kunnen blijven uit oefenen.
Voor een kleine dorpse vereniging als SV Angeren is het gemoedelijk, gezellig en saamhorigheid de kern voor het voorbestaan. Wanneer u een bezoek brengt op sportpark “de Poel” dan zult u dit zeker ervaren binnen de vereniging.

Dit willen wij naar buiten uitdragen maar ook naar u als (potentiële) sponsor van SV Angeren. Mede door u als sponsor van SV Angeren kan ervoor gezorgd worden dat de vereniging een goede (pedagogische) bijdrage aan een positieve uitstraling van het dorp Angeren en een bijdrage kan leveren aan de normen en waarden besef binnen de gemeenschap van Angeren.

Verder wil de club iedere speler de mogelijkheid geven op zijn of haar eigen niveau te spelen en wil ze de daarbij behorende training, begeleiding en kleding (elftal uitstraling) optimaal verzorgen.

Wat biedt S.V. Angeren haar sponsoren?
In het contact met sponsoren wordt een pakket van prestaties aangeboden. Dit kan een standaardpakket zijn, maar er kan ook ingegaan worden op speciale wensen van sponsoren mits ze niet conflicteren met de verenigingsidentiteit.

SV Angeren onderscheidt heeft een aantal opties voor u als (potentiële) sponsor

• Bordsponsoren
  • Balsponsoren
  • Vlagsponsoren