SVAngerenTV - SV Angeren

SVAngerenTV

SVAngerenTV

Deze Eredivisiespelers kunnen komende week hun interlanddebuut maken

Vandaag om 15:26  Voor het eerst sinds het WK is het weer tijd voor interlandvoetbal. De bekende gezichten keren terug, maar ook een aantal nieuwe talenten krijgt voor het eerst de kans om de kleuren van hun land te verdedigen. Deze vijf Eredivisiespelers zouden zich volgende week zomaar eens international kunnen noemen. meer »


Spannendste degradatiestrijd ooit in de Premier League? Deze clubs hebben de grootste kans op degradatie

Vandaag om 13:00  Crystal Palace, Wolves, Leeds, Everton, Nottingham Forest, Leicester, West Ham, Bournemouth en Southampton zijn verwikkeld in misschien wel de spannendste degradatiestrijd die de Engelsen deze eeuw hebben gezien. De negen teams staan slechts vier punten van elkaar verwijderd. Het gat tussen de twintigste en de twaalfde plaats is nihil. Voor negen ploegen dreigt dus degradatie naar de Championship. Sommige ploegen moeten zich volgens de statistiekenbureaus echter nog iets meer zorgen maken dan de anderen. meer »


Osimhen nestelt zich naast Kane op plek twee van ESM Gouden Schoen klassement

Vandaag om 12:30  Victor Osimhen zet zijn scoringsdrift in 2023 door. De spits van SSC Napoli was zondag opnieuw goed voor twee treffers in de Serie A en heeft daardoor 21 keer gescoord dit seizoen. Daardoor nestelt de Nigeriaanse international zich naast Harry Kane op de tweede plaats van het klassement van de ESM Gouden Schoen. De Engelsman had zaterdag al zijn 21e aangetekend. Al blijft de achterstand op koploper Erling Braut Haaland enorm. meer »


Het ELFtal van het weekeinde: Week 11

Vandaag om 11:03  Het was het weekend van de derby's en de topwedstrijden op de Europese velden. Welke spelers wisten zich daarin te onderscheiden? Deze ELF spelers verdienen volgens ons een plaatsje in het beste elftal van het weekend. meer »


Samenvatting De Klassieker: Ajax - Feyenoord (2-3)

Gisteren om 18:18  Sinds 2005 had Feyenoord al niet meer gewonnen in Amsterdam. Ajax moest daarentegen winnen om de titelstrijd nog spannender te maken in de laatste weken van het seizoen. Dat er veel op het spel stond, was al snel te zien. In het eerste halfuur speelden beide ploegen op het scherpst van de snede. Het regende doelpunten in een duel waarin Feyenoord uiteindelijk in de slotfase zou afrekenen met de negatieve statistiek in de Johan Cruijff Arena. Ajax lijkt zich te moeten gaan richten op de strijd om de tweede plaats. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!