Fysiotherapie M. van der Ploeg medisch partner SV Angeren - SV Angeren

Fysiotherapie M. van der Ploeg medisch partner SV Angeren

Fysiotherapie M. van der Ploeg medisch partner SV Angeren

16 september 2021 12:45


Door samen te werken bereik je meer!

Komend seizoen zal Fysiotherapie M. van der Ploeg SV Angeren ondersteunen op sportmedisch gebied. Dit willen we bereiken door komend seizoen verschillende activiteiten en diensten te organiseren, die toegankelijk zijn voor alle leden van SV Angeren.

Samen hebben we de volgende twee aandachtsgebieden benoemd: 

1. Blessure preventie:

het risico op het oplopen van blessures verkleinen door aandacht te geven aan het belang en juiste uitvoering van blessurepreventie.

2. Laagdrempelige zorg, fungeren als aanspreekpunt:

het bieden van snelle en adequate zorg bij blessures.

Train de trainer ‘blessurepreventie’
In de voorbereiding van het seizoen worden alle trainers uitgenodigd voor een bijeenkomst over blessurepreventie. Tijdens deze bijeenkomst wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk, met als doel dat trainers dit direct kunnen toepassen. Met dank aan SVAngerenTV zal de inhoud worden gefilmd en als naslagwerk toegankelijk worden voor de trainers.

Themabijeenkomst
Na de winsterstop wordt er de eerste thema bijeenkomst georganiseerd: ‘Blessures bij het sportende kind.’

Sportspreekuur
Elke woensdag van 18:30 tot 19:30 is er een sportspreekuur in de medische ruimte van SV Angeren. Dit spreekuur wordt gehouden door Leon Hoijtink en is zonder afspraak toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Blessure Advieslijn
In het weekend een blessure opgelopen? Is het geen spoed maar wil je snel deskundig advies? Gebruik de Blessure Advieslijn. 

Fysiotherapie, revalidatie en echografie
Bij een blessure die meer zorg en behandeling vraagt, helpen wij je graag snel en verantwoord weer te sporten. Binnen ons team werken 4 sportfysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie op het gebied van schouder-, elleboog-, heup-, knie- en enkelklachten. Daarbij kunnen we echografie inzetten als hulpmiddel bij onderzoek en het volgen van herstel.

Nu hopen dat we komend seizoen weer vrijuit kunnen sporten; wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Delen

Lees meer over:
fysiotherapie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!