Teamindeling seizoen 21/22

29 juni 2021 11:45


Beste sportvrienden,
In samenwerking met het voetbaltechnisch kader is het gelukt om een spelersindeling voor het seizoen 2021-2022 te maken. Het gaat hierbij om acht senioren- en tien jeugdteams.
Wat betreft de senioren indeling hebben sommige teams een hele ruime bezetting. Hoe graag we een extra seniorenteam hadden samengesteld is dit toch niet gelukt. Veel spelers betekent in dit geval niet ook veel spelers fulltime beschikbaar. Wel is het gelukt om een tweede 7:7 team in te schrijven (35+ voetbal). Het gaat hierbij om een 4-tal speelavonden voor en na de winterstop. Dit biedt m.n. voor het vierde zondagteam voor meer mogelijkheden om te voetballen. Afstemming hoe we het 7:7 voetbal met de twee teams gaan organiseren volgt in augustus 2021 met de betreffende kaderleden.
Bij de indeling is er voor gekozen om langdurig geblesseerde spelers op dit moment buiten beeld te laten. Voor wat betreft de jeugd zien we na enig "puzzelwerk" een naar ons gevoel de op dit moment binnen de SV Angeren maximaal haalbare indeling. Enige tijd leek het er op dat we een verjongd team konden inschrijven voor de nieuw door de KNVB op te zetten onder 23 competitie. Helaas bleek na weken van zorgvuldige beoordeling en afstemming dit niet haalbaar: te smalle basis met hierbij dan een te grote afhankelijk van o.a. Angeren 1.

Zoals gebruikelijk gaat het op dit moment om een indeling van spelers met een "voorlopig karakter". Tijdens de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 of bij de start van het seizoen kunnen er nog wijzigingen volgen.

Zijn er nog vragen omtrent de indeling dan kunnen die in eerste instantie gesteld worden aan het voetbaltechnisch kaderlid van het betreffende team. Voor zover nodig zullen de vragen verzameld worden en begin augustus 2021 in afstemming met Jan Peters / Wilfred van Bon verder besproken worden.

Met vriendelijke groeten,
Jan Peters

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!