Terugblik feestweekend Angeren 75 - SV Angeren

Terugblik feestweekend Angeren 75

Terugblik feestweekend Angeren 75

11 oktober 2017 17:30


15,16 en 17 september was het dan zover! Het weekend waarin gevierd wordt dat de voetbalvereniging in Angeren 75 jaar bestaat! Dit kan en mag niet zomaar voorbij gaan, hieronder een opsomming van de activiteiten inclusief alle foto’s welke er genomen zijn.

Het plaatsen van de toiletwagen was de eerste activiteit welke plaatsvond op het sportpark op woensdagavond al, donderdagochtend volgde al gauw het plaatsen van de grote feesttent. Op donderdagavond werd de tent versierd met maar liefst 500meter oranje witte slingers en ruim 200 oranje witte ballonnen, de tent was er klaar voor!

Op vrijdag 15 september begon het feestweekend met de sportdag voor basisschool de Marang, hierbij waren maar liefst 200 kinderen aanwezig. Hieronder de link naar alle foto’s gemaakt bij dit onderdeel: 
Activiteiten met basisschool Marang (foto’s John Roelofs) 

Aansluitend begon het mini jeugdkamp, bij deze activiteit waren er ruim 70 kinderen aanwezig! Bij de start van het mini jeugdkamp was er ook de onthulling van de borden met daarop alle tekeningen van de deelnemers aan de uitgeschreven tekenwedstrijd. Hieronder de link naar alle foto’s gemaakt bij dit onderdeel : 
Mini jeugdkamp (foto’s John Roelofs) 

Na een gezellige overnachting was het alweer vroeg licht om vervolg te geven aan het minijeugdkamp maar ook om op te bouwen voor de zeskamp welke zaterdagmiddag plaatsvond.
Bij de zeskamp deden er 15 teams mee met in totaal ruim 150 deelnemers. Hieronder de link naar alle foto’s gemaakt bij dit onderdeel: 
Zeskamp (foto’s John Roelofs) 

Na de zeskamp was het snel omkleden en gereed maken voor de feestavond met Dus Rockt! Een koud begin maar met ruim 300 aanwezigen op de feestavond werd het al snel een warm feest! Hieronder de link naar alle foto’s gemaakt bij dit onderdeel: 
Feestavond (foto's Mariël Driessen) 

Op zondagochtend was er al vroeg bedrijvigheid op het sportpark, alles van de vorige avond moest opgeruimd worden en er moest van alles gereed gezet worden voor de receptie welke om 12 uur zou starten. Tijdens de receptie waren er een aantal speciale momenten, met name de Gouden Speld voor voorzitter Wim Brandts en de huldiging van penningmeester Rob Harmsen tot lid in de orde van Oranje Nassau! Ruim 225 aanwezigen waren getuige van een prachtige receptie.
Direct aansluitend werd er een veteranenwedstrijd gespeeld, hier deden maar liefst 35 veteranen aan mee, waarvan de oudste zelf 75 jaar is! Hieronder de link naar alle foto’s gemaakt bij dit onderdeel : 
Receptie en veteranenwedstrijd (foto's Henk Sluiter) 

Gedurende het hele weekend heeft er op verschillende momenten ook een drone gevlogen boven het sportpark wat een hele andere kijk geeft op de vele activiteiten en gezelligheid op het sportpark.
Hieronder de link naar alle foto’s gemaakt bij dit onderdeel:
Drone (foto's Marco Tijssen) 

Onze dank gaat dan ook uit naar alle aanwezigen, deelnemers, sponsoren en vrijwilligers dit weekend.

Dankzij jullie is het een fantastisch weekend geworden!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!