Klusdag

17 juli 2017 14:30

Op zaterdag 15 juli was het weer de jaarlijkse klusdag op Sportpark De Poel. zo'n 20 vrijwilligers uit zowel de voetbalvereniging als de supportersvereniging hebben op het sportpark de handen uit de mouwen gestoken. De reclameborden rondom het hoofdveld zijn geschrobt, de tribune schoongemaakt, de dugouts gewassen en de doelen zijn weer wat witter dan aan het eind van afgelopen seizoen. Daarnaast is het straatwerk, inclusief de fietsenstalling geveegd en zijn de kleedkamers grondig schoongemaakt. Na zo'n intensieve dag ligt alles er weer puik bij en kunnen we met een fris sportpark het seizoen 2017-2018 in. Ook langs deze weg alle aanwezigen bedankt!